Jag gjorde en fransförlängning

Jag gjorde en fransförlängning

Hallå och hejsan alla finisar och gladisar och välkomna in till bloggen idag också, och jag hoppas att ni ska tycka om inläggen jag lägger ur på bloggen idag. Jag har kommit i kontakt med en salong som jag blev så imponerad av, och tack vare att jag tycker att denna salong är så bra så vill jag få dela med mig om detta till er. Företaget som jag pratar om heter Miresands Skönhetssalong, ett företag för dem som vill få gjort någon behandling med sina fransar i Varberg

Jag har alltid haft komplex för mina ögonfransar, och när min kille sa att jag var fin som jag var blev jag förstås glad, men jag ville ändå göra en fransförlängning och började att se mig om efter något företag som håller på med fransar i Varberg. Det var då som en kompis till mig berättade att hon varit på Miresands Skönhetssalong och jag tyckte att det är snygga fransar min kompis fått efter att hon varit där. Det var ungefär så jag ville att mina fransar också skulle se ut och jag förstod att jag skulle kunna få den hjälpen om jag gick till Miresands Skönhetssalong. Jag kan inte säga annat än att hjälpen som jag fick motsvarade alla mina förväntningar. Det här företaget kommer jag gärna gå till fler gånger och som sagt så ville jag tipsa er om dem och den hjälp de kan ge när det gäller det här med fransar i Varberg. Annars hoppas jag att ni har det bra för övrigt och ser fram mot helgen, vi hörs snart igen! 


Kommentarer är stängda.