Camilla Nilsson Health & Evidence

Camilla Nilsson Health & Evidence

Massage i Saltsjöbaden är vad det här inlägget ska handla om för det är så att det är det som jag har fått i förra veckan och jag tycker att det var en massagebehandling som var både avslappnande och behandlande på en och samma gång. Jag gick till ett företag som heter Camilla Nilsson Health & Evidence och det är ett företag inom massage i Saltsjöbaden som jag vill ge som tips till er. 

Allt började med att jag skulle arbeta hemifrån veckans alla dagar. Tidigare har jag cyklat eller promenerat till jobbet och rört på mig men nu rörde jag mig bara mellan datorn och kylskåpet. Efter en månads hemarbete hade jag blivit stel och öm i koppen, mest i ryggen och axlarna och så hade jag tyvärr gått upp i vikt. Jag bestämde att jag skulle börja ta en promenad mitt på dagen varje dag men hur det nu var så hjälpte inte detta helt mot värken, så då gick jag till Camilla Nilsson Health & Evidence och jag märkte på en gång att denna massage i Saltsjöbaden var bra för mig och jag blev mer fokuserad på mina arbetsuppgifter och spänningar och värk försvann i alla fall till 75 procent. Nu fick jag besked att jag ska arbeta hemifrån året ut så då är det extra viktigt att jag tar hand om mig och verkligen ser till att komma ut på en promenad mitt på dan, men lika viktigt är det att jag fortsätter att gå tillbaka till Camilla Nilsson Health & Evidence för att få massage. Om ni har en liknade situation som jag med hemarbete så tänk på att denna massage i Saltsjöbaden kan vara bra även för er. 


Kommentarer är stängda.