I väntan på en låssmed i Trelleborg

I väntan på en låssmed i Trelleborg

Hejsan svejsan!

Solen skiner i Trelleborg och det här är en måndag som förvånansvärt nog är väldigt behaglig, vilket till största del beror på att jag väntar på en låssmed. Jag sitter i en tämligen annorlunda sits men jag får faktiskt skylla lite på min flickvän också. Vissa av er kan säkerligen räkna ut någorlunda vad som har hänt om jag sitter och väntar på en låssmed. Vi har en väldigt märklig ytterdörr som lever lite av sitt egna liv på det sättet att den går i lås lite så som den vill. Min flickvän sitter på flygplatsen och ska på affärsresa, vad hon inte vet är att hon har lyckats få med sig nyckeln som man kan öppna det översta låset med. Jag sitter alltså i våran lägenhet med en dörr som har låst sig så att jag behöver en nyckel eller en lössmed för att kunna öppna och komma till jobbet. Min chef hade lite svårt att tro på mig när jag ringde och skulle försöka förklara situationen så han erbjöd sig att åka hit och hämta mig. Lycka till tänkte jag och sa till min chef att han är välkommen att försöka hjälpa mig. Chefen är inte kvar längre och om han tvivlade på situationen innan så tror han betydligt mer på mig nu. Min låssmed skulle komma så fort han hade möjlighet, jag sa att det inte var någon bråttom men att det vore bra om jag kunde få komma ut innan dagen är slut. Hade det varit chefen som ringt så hade jag nog varit ute på Trelleborgs gator för längesen, men det här är inte helt tokigt att börja veckan på. Jag går runt lite och städar i ordning efter helgen samtidigt som det spelas musik i högtalarna, harmoni på hög nivå skulle jag säga. Nu måste jag ringa till min kära flickvän och förklara vad som har hänt innan hon hoppar på planet.  


Kommentarer är stängda.