Ett hundtrim i Örebro

Ett hundtrim i Örebro

Hej och god eftermiddag och välkommen till mig och min blogg. Jag hoppas att ni alla har det bra, att ni tycker det ska bli roligt att få läsa en stund här i bloggen! Jag har en hel del olika saker som jag ska ta upp med er i bloggen idag, och i det här inlägget tänkte jag mig att ni skulle få reda på att det finns ett hundtrim i Örebro som jag går till när det är dags att trimma hunden. Jag har en hund som lider i värmen, han har så tjock päls, så i alla fall en gång om året, runt midsommar, brukar jag gå med honom till något hundtrim. Nu senaste gången så fick jag veta att det finns ett nytt hundtrim i Örebro som heter Malins Hundstyle.  

Det blir gärna så att när man har hund, så kommer många inlägg att handla om livet som hundägare och om sådant som har med hunden att göra. Det innebär också att många av er som följer den här bloggen har hundar, därför tänkte jag att det vore bra att ni vet om att ni alltid kan vända er till detta hundtrim i Örebro om hunden skulle behöva trimmas. Det går att bada hunden, klippa pälsen eller klorna och som om inte detta vore nog finns det hjärterum för fler fyrfota familjemedlemmar. Även katter är välkomna till Malins Hundstyle, de kan också behöva pälsvård, särskilt långhåriga katter. Hur som helst hade jag inte tänkt säga så mycket mer om det här. Jag tycker att ni kan kika vidare på detta hundtrim i Örebro genom att gå in på deras egen sida på nätet.  


Kommentarer är stängda.